Start - Information Forum Auditum
  Sutivan, Brač
  Croatia
En kreativ miljö för audiologisk forskning
 
 


Hamnen i Sutivan

Stiftelsen för Audiologisk Forsknings tillkomst och positiva utveckling berodde mycket på samarbete mellan teknisk, beteendevetenskaplig och medicinsk specialitet dvs ett tvärvetenskapligt synsätt.
Vi har nu skapat en miljö där samtal mellan olika forskningsinriktningar och discipliner stimuleras och ger upphov till kreativa tankar och nyskapande idéer.


Badstranden

Huset finns på ön Brač utanför Split i Kroatien. Det har ett centralt och lugnt läge i den charmiga byn Sutivan med tre minuters promenad till stranden.


Villa Forum Auditum

I huset finns 2 konferensrum, 6 tvåbäddsrum med luftkonditionering och badrum, grillplats och takterass. Dessutom finns alla bekvämligheter som stort kök, matsal, mikrovågsugn, kyl och frys, disk- och tvättmaskin.

 
Sovrum med bad och terass
 


Konferensrum 1


Utsikt från konferensrum 2

De två konferensrummen har bredband och trådlöst nätverk, dator med projektor och skrivare.


Kök med vardagsrum

Mötesplatser finns genom flera terrasser, grillplats och framför allt en mycket stor takterrass med utsikt mot havet och Split.

Bokning
Huset är i första hand avsett för forskare inom audiologi som erhåller subventionerad vistelse.
Andra forskargrupperingar inbjuds att hyra huset. Mot ersättning kan även svensk husvärd, utflykter och segeltur i den fantastiska kroatiska skärgården ordnas. Husvärden ansvarar för den allmänna trivseln, ordnar utflykter, förbereder frukost, restaurangbesök mm. För ytterligare information vänligen kontakta ordförande eller fondens nätplats.

Anders Ringdahl
Linnégatan 11
413 04 Göteborg

+4631-424325

+4673-042 4335

anders.ringdahl@gmail.com

eller någon styrelsemedlem.

Stiftelsens nätplats
www.stingerfonden.org


Solnedgång vid badstranden

     

sidansvarig